DETEKTOR OGLJIKOVEGA MONOKSIDA KIDDE 10LLDCO (Li baterija-LCD zaslon)

DETEKTOR OGLJIKOVEGA MONOKSIDA KIDDE 10LLDCO (Li baterija-LCD zaslon)

Cena 42.88€ (cena z 22% DDV)
Stanje zaloge/rok dobave
  • Na Zalogi
Opis

DETEKTOR OGLJIKOVEGA MONOKSIDA KIDDE 10LLDCO (vgrajena litijeva baterija, LCD zaslon)+

TEHNIČNI PODATKI

Digitalni detektor CO Kidde 10LLDCO je vrhunski stenski detektor svetovno priznanega ameriškega proizvajalca KIDDE z vgrajeno Litijevo baterijo in LED prikazovalnikom. Namenjen je odkrivanju povišane prisotnosti ogljikovega monoksida s senzorjem, ki ima kar 10 letno življensko dobo in 10 letno garancijo, kar ga uvršča med najbolj dovršene detektorje na svetovnem trgu. Vgrajena Litijeva baterija mu zagotavlja dovolj električne energije za celo življensko dobo pri normalni uporabi in za napajanje ne potrebuje menjavanja baterij. Detektira povišano koncentracijo ogljikovega monoksida (CO) v prostoru, v katerem je nameščen. Odlikuje ga najdaljša življenska doba na tržišču, izredna zanesljivost, stabilnost in visoka natančnost senzorja za zaznavanje CO.Ima funkcijo prikaza najvišje ravni (ta funkcija je uporabna za ugotavljanje ravni CO med vašo odsotnostjo, da lahko sprejmete ustrezne korektivne ukrepe ((servisiranje vašega kotla)).
Detektor CO je primeren je za varovanje pred povišano stopnjo CO v hišah, stanovanjih in apartmajih.
Tehnične podrobnosti:

Zvočno in svetlobno alarmiranje
Senzor: elektrokemični CO senzor s 10 letno življenjsko dobo
Način alarmiranja: skladno s standardom EN50291
Občutljivost /čas alarmiranja:
60~90 minut @ 50 ppm CO koncentraciji;
10~40 minut @ 100 ppm CO koncentraciji;
pod 3 minutami @ 300 ppm CO koncentraciji
LCD prikazovalnik: 3 digit LCD prikazovalnik
Zvočnik: >85dB ( na razdalji 1m )
LED indikacija/ Zvočni signali:
Normalno delovanje: Zelena LED dioda se prižge vsakih 30 sek.
Alarm: Rdeča LED dioda hitro utripa , detektor neprekinjeno piska.
Vgrajena Litijiva baterija
Indikator iztrošenih baterij: Rumena dioda zasveti vsako sekundo, naprava zapiska vsakih 60 sek, na prikazovalniku se izpiše Lb.
Indikator motenj v delovanju: Detektor zapiska vsakih 30 sek. ,sveti rumena LED, zelena LED utripa s kodo napake in na prikazovalniku se izpiše Err.
Indikator konca življenske dobe: Detektor kratko zapiska vsakih 30 sek. dvakrat zaporedoma sveti rdeča LED dioda, rumena LED dioda zasveti vsako sekundo in na LCD prikazovalniku se izpiše End.
Dimenzije 118mmx70mmx40mm
Teža: 140g
Obratovalni okoljski parametri: temperatura 0°C do 40°C, vlaga od 10%Rh do 90%Rh
Okoljski parametri skladiščenja: temperatura –20°C do 60°C, vlaga od 5%Rh do 95%Rh
Trajna izpostavljenost ekstremnim temperaturam ali vlažnosti lahko skrajša življenjsko dobo baterije!
Garancija: 10 let
Naprava deluje v skladu s standardom SIST EN50291 -1:2010. Izdelek je certificiran pri British Standard Institution in je nosilec Kitemark licence št. KM98848, ki potrošniku zagotavlja, da se izdelek uvršča med najbolj varne in zanesljive izdelke na evropskem trgu.
Vgradnja naprave za odkrivanje ogljikovega monoksida je po Pravilniku o zahtevah za vgradnjo kurilnih naprav obvezna v kolikor se v bivalnem prostoru uporablja gorilna naprava katere delovanje je odvisno od zraka v prostoru. V prostore s kurilnimi napravami, odvisnimi od zraka v prostoru, je treba CO senzorje v skladu s tem pravilnikom namestiti najpozneje do 1. januarja 2017.