ŠOBE

The products of our store are the perfect...

Steinen je vodilni svetovni proizvajalec šob za oljne gorilnike, industrijske namene in za potrebe rudarstva. Šobe so v celoti izdelane v ZDA, po zaščitenem Dyna-Coin® postopku kovanja in slovijo po vrhunski kakovosti, delovanju in zanesljivosti. Telo šobe je izdelano iz specialnega nerjavečega jekla, ki je odporno proti obrabi in zagotavlja nizke temperature na notranjih površinah ter tako zanesljivejše obratovanje. Šobe so pakirane v škatlah po 12 kosov. Postopek proizvodnje Dyna-Coin® zagotavlja zelo kakovostno površino med dozirnim ventilom in telesom šobe, kar omogoča nemoten in natančen pritok kurilnega olja. Vsaka šoba STEINEN je najvišje kakovosti in preizkušena (100% tested) z najsodobnejšimi napravami in po najnovejših normah.

 

Steinen šobe tipov S, H, Q od 0,40 do 0,55 gal so nadomeščene s šobami z dvojnim filtrom tipov ST, HT, QT.
S tem se poveča učinkovitost filtriranja za 62 %. Filtracija doseže 25 μm. Oblika šobe omogoča daljšo čistost tudi pri nizkih pretokih.

 

Šobe nove serije MICRO-FLOTM so bile razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci gorilnikov. V vse šobe MICRO-FLOTM so serijsko vgrajeni super fini dvojni filtri.
Kot vse STEINEN šobe so tudi te 100 % tovarniško preizkušene z namenom zagotoviti vrhunsko kakovost in 
najboljše rezultate izgorevanja.

Prednosti šob MICRO-FLOTM :
- zmanjšujejo NOX emisije
- zagotavljajo miren, mehak in kratek plamen
- zmanjšujejo porabo goriva

Steinen s svojo stoletno tradicijo razpolaga s tehničnimi in strokovnimi izkušnjami ter visoko tehnologijo za proizvodnjo šob z ultra nizkimi pretoki. To je, v sodelovanju in partnerstvu z več svetovno uveljavljenimi proizvajalci gorilnikov, rezultiralo v razvoju in sedaj tudi že v redni proizvodnji nove generacije šob serije 
MICRO-FLOTM, kar končno omogoča izdelavo in tudi uporabo gorilnikov zelo majhnih moči.

The products of our store are the perfect...

Oljna šoba deluje s pomočjo stisnjenega zraka, za izjemno fino razprševanje, pri nizkem tlaku dovedenega zraka. Oblikuje polni
stožec pri razprševanju z izjemno majhnimi kapljicami (fina megla). Relativno veliki preseki prehodnih kanalov omogočajo obratovanje
brez motenj tudi pri nizkem tlaku vpihanega zraka.

The products of our store are the perfect...

Danfoss šobe imajo vgrajene filtre in so narejene iz medenine ali jekla. Odvisno od tipa šobe.

Dimenzije: S, H, B, HD/HFD, SD/SFD, LE, HR, SR, EH, ES, KH.

The products of our store are the perfect...

Fluidics šobe imajo vgrajene dvojne filtre, kar povečuje filtracijo do 30 %. Omogočajo dobro delovanje tudi brez predgrelnika.

Dimenzije: S, SF, H, HF.

Ostale šobe FLUIDICS spadajo pod šobe DANFOSS, oznakam šob se doda črka D (H - HD, S - SD).

The products of our store are the perfect...

Monarch šobe so testirane na pretok, kot razpršitve in distribucijo razpršitve.

Dimenzije: R, NS, PLP, HV.

The products of our store are the perfect...

Delavan šobe so sestavljene iz kombinacije medenine in jekla, kar omogoča visoko natančnost in vseskozi delovanje na visokem nivoju.
Dimenzije: B, A, W, E, DEL-O-FLO B, DEL-O-FLO A

The products of our store are the perfect...

Pretok: 3 do 240 kg/h
Kot razprševanja: 45° ali 60°
Izvedba: • normalna L= 32,5 mm
              • kratka L=24,5 mm
Pretok nastavljamo z dušenjem povratka. Tlak predtoka je 20 bar. Maksimalni pretok kurilnega olja skozi šobo je pri zaprtem povratku, z odpiranjem povratka pa se le ta zmanjšuje. Minimalni tlak povratka je 3 bar.

The products of our store are the perfect...

Za vgradnjo v oljne gorilnike Viessmann.

60°
US gal/h 0,45 0,50 0,60 0,75
kW 15 18 22 27

 

The products of our store are the perfect...

"DROP STOP" ventil ali "FIX DRIP" ventil je filter z vgrajenim ventilom. Proti kapljanju iz šobe. Za Steinen, Fluidics, Hago. Pri šobah Monarch, Delavan je potrebno dvigniti tlak črpalke za cca. 2 bar.

Navodila za vgradnjo “DROP STOP” filtra z ventilom:
Pri vgradnji je potrebno slediti navodilom. Na šobi odvijete obstoječi filter in privijete “DROP STOP” filter z ventilom. Pri naročilu obvezno
navedite tip šobe, ker so navoji med proizvajalci šob različni. Ventil odpira pri tlaku cca. 7,9 bar in zapira pri tlaku cca. 4,8 bar.

The products of our store are the perfect...

Kovinski kovček DK 64 za različne vrste šob. Omogoča enostavno shranjevanje in transportitranje šob. Prav tako je omogočena dobra preglednost nad veličinami šob.

Za 64 šob.

The products of our store are the perfect...

Plastičen kovček DK 44 za različne vrste šob. Omogoča enostavno shranjevanje in transportitranje šob. Prav tako je omogočena dobra preglednost nad veličinami šob.

Dve vrsti kovčka:

  • za 40 šob
  • za 44 šob

 

Kovček ne vsebuje šob.

<

Filtri

Zaloga

Zaloga

Proizvajalci


Trenutno iskanje