PRENOSNIKI TOPLOTE LOTANI

The products of our store are the perfect...

Prenos toplote iz sistema daljinskega ogrevanja do končnega uporabnika ob hkratnem zmanjšanju znižanja temperature je ena glavnih nalog sistema ogrevanja. Pri kakršni koli izmenjavi toplote lahko prenosniki toplote MicroPlate™ povečajo učinkovitost sistema z izboljšanjem prenosa toplote in zmanjšanjem potrebe po moči črpalke. Prenosniki toplotni so komponente, s katerimi dosežemo prenos toplote v sistemih daljinskega ogrevanja.

 

PLOŠČNI TOPLOTNI PRENOSNIKI

• Lotani 1-prehodni toplotni prenosnikiMicroPlate™

• Lotani 2-prehodni toplotni prenosnikiMicroPlate™

• Razstavljivi toplotni prenosniki (MicroPlate™ in Fishbone)

 

Toplotni izmenjevalnik model Danfoss: XB51L, XB04-1, XB04-2, XB05M-1, XB06, XB10, XB12H, XB12L, XB12M, XB20, XB24, XB30, XB37, XB40, XB51, XB52, XB59, XB60, XB61, XB66, XB70.

 

 

The products of our store are the perfect...

Toplotni izmenjevalniki Alfa Laval AlfaQ™ se uporabljajo za namene HVAC (ogrevanje, prezračevanje in klimatizacija), kot so razdelilne postaje za daljinsko hlajenje in sistemi zalogovnikov ledu, podatkovni centri in prosti hladilni sistemi. Izdelki so certificirani po programu certifikacije AHRI tekočinskih toplotnih izmenjevalnikov (AHRI LLHE), ki zagotavlja toplotno zmogljivost po objavljenih specifikacijah proizvajalca. Certifikacija AHRI je edina globalna certifikacija za ploščne toplotne.

 

Alfa Laval AlfaQ™ izmenjevalniki z okvirjem s certifikacijo AHRI so energetsko učinkoviti, kompaktni in preprosti za vzdrževanje. Široka ponudba možnosti pri velikosti, ploščah in materialih tesnil pomeni, da izdelke lahko zasnujemo in prilagodimo posebej po vaših potrebah.

 

Alfa Laval ponudba Prenosnikov Toplote. 

 

Pošlji povpraševanje.

<

Filtri

Zaloga

Zaloga

Proizvajalci


Trenutno iskanje