Kondenzacijski Nizkoemisijski Oljni Kotli INTERCAL - 15 do 40 kW

Kondenzacijski Nizkoemisijski Oljni Kotli INTERCAL - 15 do 40 kW

Cena Po Ponudbi
Opis

Kondenzacijski oljni kotel ECOHEAT-OLJE je kompakten, okolju prijazen center toplote na osnovi kondenzacijske tehnike. Je najbolj varčen način ogrevanja z oljem, ki zagotavlja velik komfort in najvišjo stopnjo zanesljivosti v obratovanju.
Kondenzacijski kotel ECOHEAT-OLJE je ogrevanje po meri. Omogoča do 103,9 % izkoristka. Z njim prihrante pri investiciji in obratovalnih stroških, vse do 25 %. Ima modroplamenski gorilnik, ki je okolju prijazen. Kondenzacijski kotel je narejen iz izjemno kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in tiho delovanje. Do moči 25 kW je možno obratovanje neodvisno od zraka v prostoru.
Na voljo so kotli za ogrevanje v treh izvedbah: basis, medium, premium po sistemu "postavi in vklopi", kar vam prihrani čas in stroške priklopa.

 

"BASIS": Litoželezni kotel, prednastavljen modroplamenski gorilnik, osnovna konstantno-temperaturna regulacija s predpripravo za enostavno vgraditev nizkotemperaturne regulacije serije THETA (opcijsko), oprema za nevtralizacijo, 1x predtok in 1x povratek z možnostjo priklopa zunanjih črpalčnih sklopov (opcijsko je  lahko integriran set za pripravo sanitarne vode).

 

"MEDIUM": Vse kot "basis", dodatno še: integriran in predmontiran hidravlični sklop za en ogrevalni krog s 3-stopenjsko črpalko, oljni 2-cevni filter z avtomatskim odzračevanjem za enostavno montažo na zadnjo stranico kotla, 5-potni elment za zbirni povratek, digitalna regulacija THETA 2 B za krmiljenje direktnega ogrevalnega kroga in bojlerja (opcijsko je lahko integriran set za pripravo sanitarne vode).

 

"PREMIUM": Vse kot "medium", dodatno še: integriran in predmontiran hidravlični sklop za en mešalni ogrevalni krog s 3-stopenjsko črpalko, 1x mešalni ventil, 1x motorni pogon in digitalna regulacija THETA 23 B za krmiljenje enega mešalnega in enega direktnega kroga ter dodatno še bojlerja (opcijsko je lahko integriran set za pripravo sanitarne vode).

 Ecoheat Olje Tip 15 20 25 30 40
Nazivna toplotna moč kW 15 20 25 30 40
Nazivna toplotna obremenitev kW 15 20 25 30 40

Temperatura izhodnih plinov

(60°C povratek)

°C 60 63 66 69 68
Masni tok dimnih plinov kg/h 24,1 31,8 39,5 47,7 63,2
Upor kurišča mbar 0,12 0,18 0,35 0,40* 0,50*
Potrebni vlek mbar 0,65 0,62 0,45 0,60* 0,45*

Pridružujemo si pravico do tehničnih sprememb. *uporabljen "BASIS" dimovodni set DN100


Prednosti Ecoheat kondenzacijskega kotla:

  • - Okolju prijazen modroplamenski gorilnik serije BNR in nerjaveč toplotni izmenjevalnik dimnih plinov ECODENS
  • - Izkoristek do 103,9 %, kar nam omogoča optimizacijska kondenzacijske tehnike
  • - Dolga življenjska doba in obstojnost členkastega kotlovskega bloka iz visokokakovostne litine GG 20 s 5 letno garancijo
  • - Cenovno ugodna sanacija ali nova instalacija dimovodnega sistema iz kvalitetnih in obstojnih umetnih materialov
  • - Dobava po sistemu "postavi in vklopi" prihrani čas in stroške (v celoti že tovarniško predpripravljen sistemski sklopi)
  • - Zelo tiho delovanje kotla zahvaljujoč popolnoma zaprtemu plašču, ki je optimalno prilagojen bloku kotla
  • - Prihranek stroškov energije do 25 %

Več informacij najdete v katalogu.